Ook in Schiedam rijlessen nemen?

rijschool rotterdam

Plan je proefrijles in Schiedam

Meerdere rijlessen per week

€6 korting per rijles

Gratis herexamens

Morgen starten met je proefrijles!

Tijdelijk 6 euro korting per rijles!

Lespakketten en prijzen

Top pakket

€ 780,-

 • i.p.v. € 900,- (€ 120 korting!)
 • 20 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens

Garantie pakket

€ 1.560,-

 • i.p.v. € 1.800,- (€ 240 korting!)
 • 40 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens

Wil je met spoed afrijden?

Kies dan voor spoed pakket!

Spoed pakket 15

€ 585,-

 • i.p.v. € 675,- (€ 90 korting!)
 • Snel afrijden..
 • 15 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens
Losse rijles met korting €39,- | CBR Praktijkexamen €275,- | Eenmalige inschrijfkosten € 19,50

Ik heb bij Sodrive in een korte tijd super veel geleerd. De lessen waren altijd gezellig en ik had een goede rij-instructeur die mij uitgebreid heeft voorbereid op het examen. Ik was dan ook in 1 keer geslaagd! Het is zeker een aanrader om hier te lessen.

- Roëlla Breederland -
- Roëlla Breederland -

Sodrive is een hele leerzame rijschool. Ik heb mijn rijexamen dankzij Sodrive gehaald en dat nog ook in 1 keer!
Ik was heel erg tevreden met de lessen.
Het is zeker een aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar een geschikte rijschool!

- Hamdi Parlak -
- Hamdi Parlak -

Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Sodrive. Er wordt goede en zorgvuldige aandacht besteed aan de leerling.
Je hebt een vaste rij-instructeur dus weet hij gelijk je zwaktepunten. Ook kan je op elk moment van de dag rijden. in 1 woord TOP.

- Delphin Vliet -
- Delphin Vliet -

Rijschool Schiedam

Je hebt gezocht naar: Rijschool Schiedam
Ken je een goede rijschool in Schiedam? Sodrive kan weleens de school zijn die jij zoekt. Maak gebruik van de mogelijkheid om een proefles te nemen en laat bepalen welke mate van rijvaardigheid je hebt. Dit is vaak het startpunt van een snelle, maar goede cursus om snel te leren autorijden. Wanneer je na de proefles besluit om bij de rijschool te gaan lessen, dan is deze eerste les nog eens helemaal gratis ook. Omdat er altijd met een lesmethode wordt gewerkt die ervoor zorgt dat jij snel af kan rijden, blijven de kosten beperkt en ben je snel klaar.

Kiezen voor een pakket

De keuze voor de rijschool in Schiedam kan je direct al veel duidelijkheid bieden. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om het aantal lessen dat nodig is om je doel te bereiken. In Nederland is het gemiddeld aantal lessen dat hiervoor nodig is al jaren tussen 15 en 25 te vinden. Met die kennis is het dus ook goed te begrijpen dat het top pakket van 20 lessen voor heel veel cursisten een topkeuze kan zijn. Je bent dan € 780 kwijt om klaargestoomd te worden voor je examen. Dit is natuurlijk lang geen hoge prijs. Alleen daarom is het al aantrekkelijk.

Klaar voor het rijexamen

Wanneer je bijvoorbeeld voor de 20 lessen in het top pakket van de rijschool in Schiedam hebt gekozen, dan ben je daarna klaar voor je rijexamen. Voor dit examen worden natuurlijk ook nog wel kosten gerekend. Je bent dan € 275 kwijt om te kunnen afrijden. Bij Sodrive is het altijd de insteek om je te laten slagen bij dit eerste examen. Er bestaat natuurlijk wel altijd de kans dat er iets misgaat tijdens je afrijden. In dat geval is de tweede keer afrijden gratis. Die hoef je dan niet opnieuw te betalen om te mogen afrijden.

Gerichte manier van lesgeven

De rijschool in Schiedam staat bekend om de unieke lesmethode die het heeft ontwikkeld. Rijlessen bij deze rijschool worden gedaan aan de hand van de instructiekaart. Dit is de kaart die per les de vorderingen bijhoudt. Op die manier wordt er dus iedere les opnieuw weer gericht gewerkt. Het voordeel hiervan is dat er veel sneller naar een rijexamen toe kan worden gewerkt. Het aantal lessen kan dus effectief worden verminderd. Dat betekent ook dat het jou minder hoeft te kosten. Sneller en goedkoper zijn natuurlijk twee woorden die je graag hoort als het om het halen van je rijexamen gaat.

Gemakkelijk kunnen overstappen

Een belangrijk voordeel van de rijschool in Schiedam is dat je er zo kunt instromen. Wanneer je als nieuwe cursist begint, dan begin je bij de basis. Wanneer je echter als cursist van een andere rijschool komt dan kan aan de hand van een rijvaardigheidsplan snel en gericht worden gewerkt aan de zaken die niet wilden lopen bij je vorige instructeur. Op die manier kan je dus ook sneller slagen voor je rijexamen dan je misschien tot nu toe verwacht had. De overstapservice maakt het gemakkelijk mogelijk om dit zonder extra kosten direct te kunnen doen als cursist.

Direct een proefles nemen

Om direct te bepalen of Sodrive als rijschool in Schiedam bij jou past, is het goed om direct een proefles te nemen. Wanneer je na die les besluit om verder te gaan, dan is de proefles zonder kosten. Er wordt dan direct een advies uitgebracht zodat je weet hoeveel lessen je nodig hebt om te kunnen leren rijden. Daarna kan je direct starten. Wanneer je besluit om niet verder te gaan na de proefles, dan betaal je eenmalig € 40. Daarna kan je dan verder kijken naar een rijschool waar je je misschien wel wat beter bij voelt.

Rijschool Rotterdam en omgeving = Sodrive
Nu met een GRATIS proefles!

Rijschool Schiedam

GRATIS proefles aanvragen

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!