Ook in Vlaardingen rijlessen nemen?

rijschool rotterdam

Plan je proefrijles in Vlaardingen

Meerdere rijlessen per week

€6 korting per rijles

Gratis herexamens

Morgen starten met je proefrijles!

Tijdelijk 6 euro korting per rijles!

Lespakketten en prijzen

Top pakket

€ 780,-

 • i.p.v. € 900,- (€ 120 korting!)
 • 20 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens

Garantie pakket

€ 1.560,-

 • i.p.v. € 1.800,- (€ 240 korting!)
 • 40 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens

Wil je moet spoed afrijden?

Kies dan voor spoed pakket!

Spoed pakket 15

€ 585,-

 • i.p.v. € 675,- (€ 90 korting!)
 • Snel afrijden..
 • 15 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens
Losse rijles met korting €39,- | CBR Praktijkexamen €275,- | Eenmalige inschrijfkosten € 19,50

Ik heb bij Sodrive in een korte tijd super veel geleerd. De lessen waren altijd gezellig en ik had een goede rij-instructeur die mij uitgebreid heeft voorbereid op het examen. Ik was dan ook in 1 keer geslaagd! Het is zeker een aanrader om hier te lessen.

- Roëlla Breederland -
- Roëlla Breederland -

Sodrive is een hele leerzame rijschool. Ik heb mijn rijexamen dankzij Sodrive gehaald en dat nog ook in 1 keer!
Ik was heel erg tevreden met de lessen.
Het is zeker een aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar een geschikte rijschool!

- Hamdi Parlak -
- Hamdi Parlak -

Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Sodrive. Er wordt goede en zorgvuldige aandacht besteed aan de leerling.
Je hebt een vaste rij-instructeur dus weet hij gelijk je zwaktepunten. Ook kan je op elk moment van de dag rijden. in 1 woord TOP.

- Delphin Vliet -
- Delphin Vliet -

Rijschool Vlaardingen

Je hebt gezocht naar: Rijschool Vlaardingen
Wil je een goede rijschool in Vlaardingen vinden? De keuze voor Sodrive is een keuze om zo snel als mogelijk te kunnen slagen voor je rijexamen. Al vanaf de eerste proefles, die gratis is, kan gericht worden gewerkt aan het zo snel als mogelijk afrijden. Dat komt omdat direct een inschatting van je rijvaardigheid wordt gemaakt en aan de hand daarvan een advies wordt uitgebracht. Met dat advies is te bepalen wat je mag verwachten. Vaak is dit veel beter dan je vooraf had gedacht. Je hebt minder lessen nodig en zal sneller examen gaan doen. Dit is ook nog eens voordelig

Eerst de gratis proefles nemen

Het bepalen van de rijvaardigheid begint dus bij de proefles. Wanneer je een na deze les een goed gevoel hebt bij de rijschool in Vlaardingen, dan kan je direct verder gaan. De proefles is dan ook nog eens gratis. Er wordt een advies uitgebracht met betrekking tot het aantal lessen. Je kan dan vervolgens bijvoorbeeld kiezen voor een pakket. Op die manier kan je heel gericht aan je rijvaardigheid gaan werken. Mocht je na de eerste les toch iets anders willen, dan is dit ook geen probleem. De proefles van 60 minuten kost je dan eenmalig € 40.

Het aantal rijlessen bepalen

Het bepalen van het aantal rijlessen gebeurt aan de hand van wat je al kan. Dit kan dus betekenen dat je bijvoorbeeld na 15 lessen al klaar bent om af te rijden. Het kan ook zijn dat je er 20 of 25 nodig hebt. Het is in ieder geval van belang om te weten dat bij Sodrive altijd gewerkt wordt om het aantal lessen zo veel als mogelijk te beperken. Je kiest dan bijvoorbeeld voor het top pakket van 20 lessen voor € 780. Zo ben je voor weinig geld al snel klaargestoomd. Reken er dan ook het rijexamen va € 275 bij.

Overstapservice Sodrive gebruiken

Je kunt ook overstappen naar de rijschool in Vlaardingen wanneer je niet tevreden bent bij je huidige rijschool. Misschien wil het tot nu toe niet lukken en ben je op zoek naar een methode die wat beter op jouw behoeften aansluit. Na een eerste les maken we dan een rijvaardigheidsplan zodat we heel gericht kunnen werken aan de punten die verbeterd moeten worden om wel snel te kunnen afrijden. In vrijwel alle gevallen blijkt dit voldoende te zijn om te zorgen dat het alsnog snel wil lukken om te kunnen slagen voor het rijexamen. Dit is natuurlijk wel heel aantrekkelijk.

De unieke lesmethode proberen

Als rijschool in Vlaardingen staat Sodrive bekend om de lesmethode die wordt gebruikt. Die wijkt af van wat gebruikelijk is. Zo wordt er gebruikgemaakt van de instructiekaart. Dit is een manier om vorderingen duidelijker en beter bij te houden. Dit betekent dus ook dat veel inzichtelijker is wat er de volgende les moet gebeuren. Hieruit blijkt dat het aantal lessen dat nodig is kan worden teruggedrongen. Er kan eerder rijexamen worden gedaan. Daardoor zijn de kosten al flink lager. Als dan ook nog eens het examen vaak bij de eerste poging wordt gehaald is het natuurlijk helemaal voordelig.

Precies wat je nodig hebt

Sodrive richt zich erop om de rijcursussen zoveel als mogelijk passend aan jouw behoeften te maken. Door bijvoorbeeld voor het top pakket te kiezen is het goed mogelijk om in 20 lessen al je doel te bereiken. Een inschatting maken van je rijvaardigheid bij de eerste les is hier wel een belangrijke factor in. Dit is namelijk vaak waar het grote verschil in zit. Alle reden om hier dus goede aandacht aan te besteden om zo te zorgen dat iedereen precies op gelijk niveau gebracht kan worden en kan afrijden op het moment dat dit gewenst is.

Rijschool Rotterdam en omgeving = Sodrive
Nu met een GRATIS proefles!

Rijschool Vlaardingen

GRATIS proefles aanvragen

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!

Morgen een proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!