Spoed pakket

Snel je rijbewijs halen? Dat kan bij ons!

Spoedopleidingen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor werk of studie. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk of studie! Sodrive houdt rekening mee met je agenda. Je lest overdag, ‘s avonds en in de weekenden. Dit valt goed te combineren met je werk of studie!

Dit is de snelste rijopleiding voor cursisten. Deze supersnelle cursus is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang te lessen. Je kunt bij Sodrive al binnen 5, 7, 10 of 14 dagen je rijbewijs halen!

Tijdens de rijopleiding maken wij gebruik van een instructiekaart, waardoor je vorderingen besproken worden en bij kan houden voor de volgende les. Op deze manier kun jij je goed voorbereiden op de volgende les. Dit vergroot de kans van slagen en vermindert het aantal te nemen lessen! Tijdens de opleiding zul je meerdere uren achterelkaar rijden. Je zult ook meer onthouden, omdat je meer achter het stuur zit dan tijdens gewone rijlessen.

GRATIS herexamens

Sodrive streeft ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat wij jou hebben geadviseerd, dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 30. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Waarom Sodrive?

Je rijbewijs in 1 maand

€8 korting per rijles

 Gratis herexamens

Morgen starten met je proefrijles!

Proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!

heeft een gratis proefles geboekt in Rotterdam.