Spoed pakket

Spoedrijlessen nemen? Dat kan bij ons!

Spoedopleidingen zijn zeer aan te raden voor cursisten die snel willen afrijden voor hun werk of studie. Je hoeft geen vrij te nemen van je werk of studie! Sodrive houdt rekening mee met je agenda. Je lest overdag, ‘s avonds en in de weekenden. Dit valt goed te combineren met je werk of studie!

Dit is de snelste rijopleiding voor cursisten. Deze supersnelle cursus is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang te lessen.

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Landelijk gezien heeft een vlotte cursist tussen de 15 en 25 rijlessen nodig om een examen succesvol af te leggen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is voor iedereen anders. De een heeft het rijden sneller onder de knie dan de ander. Bij Sodrive kost een rijles slechts € 39,- per les. Voor 15 rijlessen betaal je slechts € 585 (exclusief € 275 voor het praktijkexamen). Dit pakket is inclusief gratis herexamens (t.w.v. € 275).

GRATIS herexamens

Sodrive streeft ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat wij jou hebben geadviseerd, dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Waarom Sodrive?

Meerdere rijlessen per week

€6 korting per rijles

 Gratis herexamens

Morgen starten met je proefrijles!

Proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!