Rijschool Rotterdam 1

Theorie 😃

Voor de start van je rijlessen, heb je geen theorie nodig. Je neemt een lespakket waarin je ook je theorie in kan voegen. Vraag een proefrijles aan stel dit samen met je rijinstructeur in de auto.

13

Theorie mogelijkheden 🚸

Je hebt ons meerdere mogelijkheden, hieronder hebben we alles kort beschreven:

Kopie van 1CACE4

Online theoriecursus (tijdelijk van € 49,95 voor € 39)

Je kunt vanaf het moment dat je ingelogd bent, 4 maanden lang onbeperkt theorie examen gericht oefenen en leren. Je krijgt hierdoor honderden aan oefenvragen.

  • Examengericht leren
  • 4 maanden onbeperkt oefenen
  • 24/7 beschikbaar, start morgen met leren!

1-dagcursus (tijdelijk van € 179 voor € 99)

Je volgt een cursus van 7:00 – 13:00 uur, aansluitend heb je in de middaguren je theorie-examen. Om hiervoor aan te melden kun je een e-mail versturen naar: info@sodrive.nl, met daarin het verzoek om je aan te melden voor een 1-dagcursus.

Zelfstandig leren

Je mag uiteraard ook zelf je theorie regelen. Let wel op! Wij adviseren niet altijd om via internet boeken aan te schaffen, vanwege het feit dat (RVV) Reglement verkeersregels en verkeerstekens ieder jaar vernieuwd wordt en CBR hierdoor hun vragen aanpassen. Vraag dit altijd na bij jouw rijinstructeur.

Voor de start van je theorie, kun je al beginnen met het volgen je rijlessen.

Na het afnemen van een proefrijles, stellen we samen een lespakket samen waar we het theorie ook in het pakken voegen. Zo kun je meer voordelen uithalen van de kortingen.

1 7

Vraag nu je proefles aan!

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

0,-

Theorie

Gratis proefles aanvragen 😊

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. 

 

Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten. Een rijles kost €42.50.

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍