Rijschool Rotterdam 1

Bekijk onze

Proefles😃

Wij helpen je graag! Vul het formulier in, we nemen dan direct contact met je op.

Vraag nu je proefles aan!

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

0,-

3 2

Proefles

Gratis proefles aanvragen 😊

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Een rijles kost €42.50.

 

Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten. 

Veilig en betrouwbaar je afrijden?

Dat kan bij ons! 👍

Heb je nog nooit een auto gereden en ga je voor de eerste keer achter het stuur zitten? Met onze doelgerichte pakketten kunnen we jou begeleiden naar jouw rijbewijs! We beginnen dan met de basis zoals sturen, gas geven, remmen en spiegels afstellen. Zodra je dit onder de knie hebt, leer je autorijden op de openbare weg. Zo leren wij jou stap voor stap rijden, op weg naar die felbegeerde roze pas!

Heb je al eerder auto gereden? Dan gaan we verder waar je gebleven was.

Landelijk gezien heeft een gemiddelde beginnend cursist tussen de 35 en 45 rijlessen nodig om een examen succesvol af te leggen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is voor iedereen anders. Vraag een proefles aan en ontvang een advies op maat!

11

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Bekijk

Een aantal foto's 📸