Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Capelle aan den IJssel🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Capelle aan den IJssel

Goede resultaten😆

Je hebt gezocht naar: Rijschool Capelle aan den IJssel
Wil je snel afrijden? De rijschool in Capelle aan den IJssel die je hierbij helpt is Sodrive. Door de unieke lesmethode kan je van veel voordelen genieten. De methode staat erom bekend het aantal lessen dat je nodig hebt te verminderen en je snel een kans te bieden om af te rijden. Door aan de hand van een eerste les de rijvaardigheid te testen, is direct een goede inschatting van het traject te maken. De proefles kun je nu direct al nemen. Daarna is snel een plan te maken aan de hand waarvan je aan je rijvaardigheid gaat werken.

Meer over de lesmethode

Vooral de unieke lesmethode bij de rijschool in Capelle aan den IJssel is een reden om hiervoor te kiezen. Dat komt omdat deze heel erg resultaatgericht is. Dat komt bijvoorbeeld door de toepassing van de instructiekaart. Hierop worden de vorderingen per les bijgehouden. Voor de volgende les weet iedereen dan direct wat er moet gebeuren. Zo kan er sneller en gerichter worden gewerkt. Met betere resultaten als gevolg hiervan. De kans dat je sneller slaagt omdat je eerder examen mag doen wordt daardoor ook flink groter gemaakt. Dat is natuurlijk ook belangrijk voor jou als cursist.

Meld je nu aan

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Capelle aan den IJssel

Gratis proefles als basis😎

Het begin van elk traject naar een rijbewijs is bij de rijschool in Capelle aan den IJssel altijd de eerste proefles. Bij Sodrive wordt deze les gebruikt om te bepalen hoe goed je rijvaardigheid op dit moment is. Voor jou is het een goede manier om te bepalen of je je goed kunt vinden in de lesmethode en of je je op je gemak voelt bij de rijinstructeur. Wanneer dit het geval is en je gaat verder, dan is de proefles die je genomen hebt ook nog eens helemaal gratis. Dit is natuurlijk direct al een goed begin waarop je kunt verder bouwen.

Het aantal lessen dat nodig is

De proefles vormt ook de toets om te bepalen hoe goed je rijvaardigheid op dit moment is. Aan de hand daarvan kan bepaald worden hoeveel rijlessen je bij de rijschool in Capelle aan den IJssel nodig zal hebben. In Nederland ligt dit gemiddeld vaak tussen de 15 en 25 lessen. Dit is ook een belangrijke reden waarom veel cursisten voor een pakket kiezen. Een top pakket is een goed voorbeeld hiervan. Dit past bijvoorbeeld goed bij mensen die al een goede rijvaardigheid hebben. Voor minder dan € 800 word je dan al klaargestoomd voor je rijexamen.

Rijschool Capelle aan den IJssel

Het rijexamen gaan doen🧐

Of je nu met het top pakket werkt of via een andere wijze met de rijschool in Capelle aan den IJssel aan het verbeteren aan je rijvaardigheid hebt gewerkt, je gaat uiteindelijk rijexamen doen. Het doel van Sodrive is om dit altijd zo snel als mogelijk te verzorgen. Het examen kost zelf € 275. Omdat het vaak zo is dat je in één keer zal slagen, ben je daarna klaar. Mocht het nu toch gebeuren dat je nog een keer moet afrijden omdat je het de eerste keer niet haalde, dan zit een herexamen bij het pakket inbegrepen. Dit is dus een goede keuze.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Beginnen of overstappen

Bij Sodrive kan elke cursist terecht. Wanneer je net nieuw bent en voor het eerst instapt bij de rijschool in Capelle aan den IJssel, dan zal hier rekening mee worden gehouden. Wanneer je echter al bij een andere rijschool hebt gereden, dan zal hier ook rekening mee worden gehouden. Dan wordt een rijvaardigheidsplan opgesteld zodat je met Sodrive zo snel als mogelijk de punten waar je op bleef steken verbetert. Dan kan je dus alsnog snel gaan afrijden en gaan genieten van je rijbewijs. Uiteindelijk is dat bij ons voor elke cursist het

Bekijk

Een aantal foto's 📸

Rijschool Capelle aan den IJssel 🚘 en omstreken

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.
12

Vaste lage lesprijs 😊

Net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Met ons doelgerichte methode bespaar jij meer geld in je zak. Een rijles kost €42.50.

Vraag nu je proefles aan!

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

0,-