Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Delft🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Delft

Unieke lesmethode😆

Je hebt gezocht naar: Rijschool Delft
Een goede rijdschool in Delft is zo gevonden. Sodrive staat bekend om de unieke lesmethode en de voordelen die dit biedt. Zo kan iedereen snel en gemakkelijk het rijbewijs bemachtigen. Wij toetsen jouw rijvaardigheid en maken op basis daarvan een plan dat jou moet helpen om zo snel als mogelijk je rijbewijs te laten halen. Je kunt al direct beginnen met een proefles om te bekijken hoe ver je nu al staat. Daarna zal alles vanzelf gaan lopen. Zeker wanneer je kiest voor een pakket is dit het geval. Alle reden om hier dus ook direct voor te kiezen.

De manier van lesgeven bij Rijschool Delft Sodrive

De manier van lesgeven die bij de rijschool in Delft wordt toegepast is uniek te noemen. Er is geen andere school waar op deze manier wordt gewerkt. Dat komt door de toepassing van de instructiekaart. Dit is de ideale manier om je vorderingen goed in kaart te brengen. Bewezen is dat dit het doeltreffend lessen bevordert. Daardoor heb je minder lessen nodig en kan je sneller aan je examen beginnen. De kans dat je slaagt wordt daardoor ook een flink stuk groter gemaakt. Daar gaat het je natuurlijk ook om als cursist. We helpen je snel aan je rijbewijs.

Meld je nu aan

December-Actie

Geldig t/m 31 december

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Delft

Gratis proefles om te starten😎

De rijlessen beginnen altijd bij een proefles bij de rijschool in Delft. Voor Sodrive is dit de manier om te bepalen hoe goed je rijvaardigheid op dit moment is. Voor jou is het een manier om te bepalen of je je goed voelt bij de manier van lesgeven. Wanneer dit het geval is en je gaat door, dan kan je de proefles als gratis beschouwen. Wie een andere kant op wil gaan zal eenmalig € 40 betalen en kan daarna voor een andere rijschool kiezen. Wij geven je direct na afloop een advies over het verloop van het traject.

Het aantal rijlessen bepalen

Het advies dat je na de proefles krijgt bij de rijschool in Delft betreft het aantal te verwachten lessen. In Nederland ligt het gemiddelde zo rond de 20. Daarom is het top pakket, met daarin 20 lessen a € 39 per stuk, een goede optie voor heel veel cursisten. Door de manier van lesgeven is dit vaak genoeg om klaargestoomd te worden voor je rijexamen. Dat betekent dus dat je dan € 780 kwijt bent aan de lessen die je nodig hebt om voor je examen te mogen gaan. Dat is natuurlijk geen groot bedrag te noemen.

Rijschool Delft

Het rijexamen aanvragen – Rijschool Delft🧐

Wanneer je met het top pakket bij de rijschool in Delft hebt gewerkt, dan kan je dus na 20 lessen klaar zijn voor je examen. Dat rijexamen vraag je aan voor een bedrag van € 275. Omdat ons doel altijd is om je in één keer te laten slagen, is het dus vaak zo dat dit het laatste bedrag is dat je moet betalen. Mocht het toch zo zijn dat je het niet haalt, dan zitten de kosten voor het herexamen wel in het pakket. Je hoeft dus niet een tweede keer het bedrag van € 275 voor het examen te betalen.

Rijlessen? Sodrive helpt je overstappen

Niet alleen voor hele nieuwe cursisten is Sodrive de rijschool in Delft. Ook veel cursisten die eerst al een tijd bij een andere rijschool hebben gereden kunnen hier waarde van hebben. Het is immers vaak zo dat wanneer het niet lijkt te lukken met rijden een frisse omgeving juist is wat je nodig hebt. Daarom bieden wij ook de overstapservice aan zodat je snel en gemakkelijk kunt overstappen. De kans is dan groot dat je ineens flinke stappen vooruitgaat en je toch heel snel aan je rijbewijs kunt komen. Dat is altijd ons doel.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Voordelen van Rijschool Delft

  • Beginnen met rijlessen is direct mogelijk! Wij werken zonder wachtrij, dus zodra je je hebt aangemeld kun je beginnen met het nemen van rijlessen.
  • We geven les door de gehele provincie Zuid-Holland. Hierdoor zul je les krijgen in zowel landelijke als stedelijke gebieden, waardoor je voorbereid bent op alle verkeerssituaties zoals die in Nederland voorkomen.
  • Je mag met rijlessen beginnen vanaf 16,5 jaar
  • Maak efficiënt gebruik van je lessen door het gebruik van de instructiekaart. Doordat je een duidelijk beeld krijgt van waar je nog aan moet werken en wat je al goed kunt, is het gemakkelijk om inzicht te krijgen in je progressie als autobestuurder. Handig om te weten voor jou en voor ons!
  • Er is een whiteboard aanwezig in elk van onze lesauto’s. Hiermee kunnen ingewikkelde verkeerssituaties overzichtelijk uitgelegd en weergegeven worden, zodat je ze sneller snapt en uiteindelijk veiliger kunt handelen.
  • Het is ons doel om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor een zo voordelig mogelijke prijs. Wij zullen ons er dus volledig voor inzetten om jouw lessen zo goed en efficiënt mogelijk in te zetten.

Bekijk

Een aantal foto's 📸

Rijschool Delft 🚘 en omstreken

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.
12

Vaste lage lesprijs 😊

Net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Met ons doelgerichte methode bespaar jij meer geld in je zak. Een rijles kost €42.50.

Vraag nu je proefles aan!

December-Actie

Geldig t/m 31 december

0,-