Top pakket

Heb je al eerder auto gereden?

Kies dan voor deze rijopleiding! Dit top pakket is zeker aan te raden voor cursisten die al eerder achter het stuur gezeten hebben. Sodrive houdt rekening met je rijvaardigheid en zal samen met jou zorgen voor het behalen van je rijbewijs!

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Landelijk gezien heeft een vlotte cursist tussen de 15 en 25 rijlessen nodig om een examen succesvol af te leggen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is voor iedereen anders. De een heeft het rijden sneller onder de knie dan de ander. Bij Sodrive kost een rijles slechts € 35,95,- per les. Voor 20 rijlessen betaal je slechts € 719(exclusief € 275 voor het praktijkexamen). Dit pakket is inclusief gratis herexamens (t.w.v. € 275).

Niet tevreden met je rijschool? Stap nu over naar Sodrive!

Misschien is de overstapservice van Sodrive wel de oplossing voor jou! Samen met jou zullen wij een rijvaardigheidsplan maken en met onze unieke lesmethode zorgen wij ervoor dat jij je rijbewijs haalt!

Tijdens de rijopleiding maken wij gebruik van een instructiekaart, waardoor je vorderingen besproken worden en bij kan houden voor de volgende les. Op deze manier kun jij je goed voorbereiden voor de volgende les. Dit vergroot de kans van slagen en vermindert het aantal te nemen lessen!

GRATIS herexamens

Sodrive streeft ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat wij jou hebben geadviseerd, dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

20 rijlessen

Bespaar € 160,-

Gratis herexamens

Gratis proefrijles

Proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!