Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Utrecht🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Utrecht

Heel aantrekkelijke voorwaarden😆

Ben je op zoek naar een rijschool in Utrecht? Dan zit je bij Rijschool Sodrive Utrecht op de goede plek! Bij onze rijschool rijden we door de gehele provincie Zuid-Holland. Zo kun je niet alleen oefenen in de stedelijke omgeving van Utrecht, maar ook in meer landelijke gebieden als Bodegraven of Alphen a/d Rijn. Rijschool Sodrive Utrecht heeft bovendien heel aantrekkelijke voorwaarden als je wilt beginnen met rijles. Geïnteresseerd? Lees snel verder voor meer informatie!

Lespakketten voor rijles in Utrecht

Bij Rijschool Sodrive Utrecht werken we met vier soorten lespakketten, die van elkaar verschillen door het aantal inbegrepen lesuren en de hoeveelheid korting die je krijgt. Alle lespakketten zijn voordeliger dan het inplannen van losse lessen. De vier pakketten zijn het Actie pakket, het Top pakket, het Garantie pakket en het Spoed pakket. Bij het Actie pakket zijn 30 rijlessen inbegrepen voor €1.170 euro. Hiermee bespaar je €180 euro op losse lessen. Met het Top pakket krijg je 20 rijlessen voor €780 euro, met een besparing van €120 euro. Het Garantie pakket is ons meest complete pakket. Hierbij krijg je 40 rijlessen voor €1.560 euro, met een besparing van €240 euro. Tot slot hebben wij het Spoed pakket, dat wij aanbieden in twee varianten: één van 15 lesuren en één van 25 lesuren. Deze kosten respectievelijk €585 euro en €975 euro.

Meld je nu aan

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Utrecht

Gratis proefles in Utrecht😎

Wil je eerst eens een rijles uitproberen voordat je een lespakket bij ons koopt? Dat kan! Klik op de ‘Start een proefles’-button op de homepage en vul je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om een proefles in te plannen, zodat je kunt kijken of er een klik is tussen jou en de instructeur. Besluit je om met ons verder te gaan, dan is de proefles helemaal gratis! De kosten van de proefles worden dan afgetrokken van de uiteindelijke prijs van je lespakket.

Instructeurs van Rijschool Sodrive Utrecht

Alle instructeurs van Rijschool Sodrive Utrecht zijn gediplomeerd in de categorie B. Dit betekent dat zij een grote expertise bezitten op het gebied van verkeer en verkeerseducatie. Zij weten als geen ander hoe het is om zowel in de bestuurdersstoel als leerling, als in de passagiersstoel als instructeur te zitten. Hierdoor kunnen zij goed lessfeer verzorgen waarin jij je als cursist op je gemak voelt en je met plezier de auto in stapt om veilig te leren autorijden.

Rijschool Utrecht

Werken met een duidelijk doel🧐

Jouw doel als aanstaande cursist is om zo snel mogelijk te slagen tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Wij willen jou daarbij helpen. Als je rijles neemt bij Rijschool Sodrive Utrecht, maken wij samen met jou een individueel lesplan. Aan de hand van een instructiekaart zul je samen met je instructeur bekijken welke vaardigheden je al beheerst en aan welke vaardigheden je nog kunt werken. Zo kun je per les bekijken wat je wilt oefenen, om zo je lessen zo efficiënt mogelijk in te plannen en zo snel mogelijk klaar te zijn voor je rijexamen.

Lestijden

Rijlessen kunnen bij Rijschool Sodrive Utrecht in alle dagdelen ingepland worden. Wij werken in ‘s ochtends, ‘s middags en ‘s avonds. In overleg kunnen lessen ook in het weekend ingepland worden, zolang de agenda dat toelaat. Neem je les via het Spoed pakket? Dan krijg je voorra

Klanttevredenheid bij Rijschool Sodrive Utrecht

Neem eens een kijkje op onze ‘Recensies’-pagina. Hier vind je recensies die oud-cursisten voor ons hebben achtergelaten. De berichten zijn duidelijk: zij waren enthousiast over hun rijlessen bij ons. Zul jij net zo tevreden zijn als zij over onze rijlessen? Uiteindelijk is er maar één manier om daar achter te komen: boek een proefles bij ons! Zo kun je kijken of wij een match zijn voor jou, en wie weet, misschien loop jij wel binnen de kortste keren met een roze pas in de hand. Geïnteresseerd? Kijk hieronder voor meer informatie over het aanmelden!

ng bij het inplannen van de lessen, zodat je extra snel goed voorbereid bent voor je examen.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Voordelen van Rijschool Sodrive in Utrecht

Voordat we je meer vertellen over de aanmeldprocedure, willen we eerst nog eens de voordelen van Rijschool Sodrive Utrecht op een rij zetten:

  • Je kunt meteen met rijlessen beginnen! Wij hebben geen wachtrij, dus je kunt beginnen met lessen zodra je bent aangemeld.
  • Wij rijden door de hele provincie Zuid-Holland, waardoor je zowel stedelijke als landelijke gebieden tegenkomt. Zo kun je in veel verschillende gebieden oefenen, waardoor je snel op alle situaties voorbereid bent.
  • Rijles nemen mag vanaf 16,5 jaar.
  • Lessen zijn efficiënt in te plannen door de instructiekaart. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat je al goed kan en waar je nog aan kunt werken. Handig voor jou en voor ons!
  • In elke lesauto is een whiteboard aanwezig, zodat we elke verkeerssituatie duidelijk en inzichtelijk kunnen uitleggen. Zo zul jij de verkeerssituaties sneller en beter begrijpen.
  • Ons doel is om jou zo snel mogelijk te laten slagen, tegen een zo voordelig mogelijke prijs. Wij zullen ons er dus voor inzetten om al jouw lessen zo goed en efficiënt mogelijk te benutten.

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Bekijk

Een aantal foto's 📸

Rijschool Utrecht 🚘 en omstreken

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.
12

Vaste lage lesprijs 😊

Net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Met ons doelgerichte methode bespaar jij meer geld in je zak. Een rijles kost €42.50.

Vraag nu je proefles aan!

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

0,-