Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Spijkenisse🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Spijkenisse

Goed en veilig leren rijden😆

Ben je minimaal 16,5 jaar oud en ben je op zoek naar rijlessen in Spijkenisse? Dan ben je bij Rijschool Sodrive op het juiste adres! Rijschool Sodrive is actief in de gehele provincie Zuid-Holland, waardoor we niet alleen in de buurt van Spijkenisse rijden, maar ook in grotere stedelijke gebieden als Rotterdam, Den Haag en Dordrecht. Bij Rijschool Sodrive Spijkenisse kun jij goed en veilig leren rijden voor een voordelige prijs. Geïnteresseerd? Lees hieronder verder voor meer informatie!

Gratis proefrijden in Spijkenisse

Als je rijlessen gaat nemen, is het belangrijk dat er een klik is tussen jou en de rijschool / -instructeur. Daarom is het een goed idee om eerst eens kennis te maken met je rijinstructeur. Dit kan bij ons door een proefles aan te vragen! Een proefles is geheel vrijblijvend en, mocht je besluiten bij ons verder te gaan, ook nog eens gratis. Klik op de ‘Start een proefles’-button op de homepagina om een proefles aan te vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de les in te plannen.

Meld je nu aan

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Spijkenisse

Voordelen van Rijschool Sodrive in Spijkenisse😎

Rijles nemen bij onze rijschool in Spijkenisse levert jou veel voordelen op. Hier heb je een aantal voordelen mooi in een rij:

  • Je kunt meteen met rijlessen beginnen! Wij hebben bij Rijschool Sodrive Spijkenisse geen wachtlijst, waardoor je extra snel je eerste les in kunt plannen.
  • Rijles nemen mag vanaf 16,5 jaar oud! Als je eerder rijles neemt, heb je straks als je 18 bent meer ervaring op de weg, waardoor je zelfverzekerder en veiliger rijdt.
  • Wij geven rijles in de hele provincie Zuid-Holland. Zo rij je dus niet alleen in de omgeving van Spijkenisse, maar zul je ook grotere steden bezoeken (zoal Rotterdam en Den Haag) en ervaring opdoen op landelijke wegen.
  • Jouw rijlessen zijn aangepast op jouw behoeften. Door middel van een instructiekaart maken wij samen inzichtelijk wat je al kan en waar je nog aan kunt werken. Zo delen we jouw lessen zo efficiënt mogelijk in.
  • In de lesauto is altijd een whiteboard aanwezig. Lastige verkeerssituaties kunnen zo makkelijker en overzichtelijker uitgelegd worden, waardoor je het ook eerder snapt.
  • Wij hebben als doel jou zo snel mogelijk te laten slagen, terwijl je daar zo min mogelijk voor kwijt bent. Door jouw lestijd optimaal in te zetten, zetten we alles op alles om jou in één keer te laten slagen!

Lespakketten bij Rijschool Sodrive Spijkenisse

Bij Rijschool Sodrive Spijkenisse werken we met vier soorten lespakketten. Deze pakketten verschillen van elkaar door het aantal lesuren die in het pakket zitten en de hoeveelheid korting die krijgt bij het pakket. De pakketten die wij hebben zijn het Actie pakket, het Top pakket, het Garantie pakket, en het Spoed pakket. Voor het Actie pakket betaal je €1.170 euro en krijg je 30 lesuren. Hiermee bespaar je €180 euro. Het Top pakket kost €780, en daarbij krijg je 20 rijlessen. Hierbij bespaar je €120 euro. Het derde pakket waar je uit kunt kiezen, het Garantie pakket, kost €1.560 euro voor 40 rijlessen. Met dit pakket bespaar je €240 euro. Dit is ons meest complete pakket en hiermee heb je het meeste kans van slagen op je rijexamen. Als laatste hebben wij het Spoed pakket, voor cursisten die zo snel mogelijk willen slagen, in twee varianten. Je kunt een Spoed pakket kiezen met 15 of met 25 lesuren, die respectievelijk €585 euro en €975 euro kosten.

Rijschool Spijkenisse

Instructeurs van Rijschool Sodrive in Spijkenisse🧐

Als je rijles hebt is het erg belangrijk dat jij je rijinstructeur vertrouwt in zijn inzicht en capaciteiten. Alle instructeurs die bij Rijschool Sodrive Spijkenisse werken, zijn gediplomeerd in de categorie B. Zij hebben veel ervaring in het verkeer, hebben goed inzicht in verkeerssituaties en zijn natuurlijk goed in het onderwijzen van veilig rijgedrag. Zij weten als geen ander hoe het is om les te geven en om les te krijgen. Hierom zorgen zij voor een plezierige lessfeer die het leren bevordert en waardoor jij je meer op je gemak voelt. Hierdoor zul je met meer plezier de auto in stappen en hopelijk sneller leren autorijden.

Werken met een duidelijk doel

Als aspirant autobestuurder is het jouw doel om zo efficiënt en voordelig mogelijk een rijexamen af te gaan leggen. Het liefst wil je zo snel mogelijk slagen. Daar willen wij jou bij helpen. Bij Rijschool Sodrive Spijkenisse maken we met elke cursist een individueel lesplan. Aan de hand van een instructiekaart zullen jij en je instructeur je lesvorderingen bijhouden. Soms gaat een bepaald onderdeel bijvoorbeeld heel goed, terwijl je een ander onderdeel nog iets meer wilt oefenen. Dat kan natuurlijk! Zo kun je kijken wat voor jouw situatie het beste is en je lestijd zo efficiënt mogelijk benutten.

Lestijden

Bij Rijschool Sodrive Spijkenisse kun je overdag lessen inplannen, maar ook ‘s avonds en in het weekend. In overleg met je instructeur staan de mogelijkheden open, zolang er plek is in de agenda. Als je les neemt via het Spoed pakket, krijg je voorrang tijdens het inplannen, waardoor je extra snel klaar bent voor je rijexamen.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Klanttevredenheid bij Rijschool Sodrive Spijkenisse

Kijk eens op de ‘Recensies’-pagina op onze website. Hier geven onze klanten aan hoe tevreden zij zijn geweest om bij ons rijles te hebben gehad. Zij waren in ieder geval enthousiast, maar uiteindelijk kun jij voor jezelf bepalen hoe je het vond om bij ons rijles te hebben. Benieuwd of jij rijles net zo positief zult ervaren? Boek dan een gratis proefles om te kijken of wij een match zijn voor jou. Geïnteresseerd? Hieronder volgt meer informatie wat betreft inschrijving en het inplannen van je gratis proefles!

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Bekijk

Een aantal foto's 📸

Rijschool Spijkenisse 🚘 en omstreken

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.
12

Vaste lage lesprijs 😊

Net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Met ons doelgerichte methode bespaar jij meer geld in je zak. Een rijles kost €42.50.

Vraag nu je proefles aan!

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

0,-