Ook in Ridderkerk rijlessen nemen?

rijschool rotterdam

Plan je proefrijles in Ridderkerk

Meerdere rijlessen per week

€6 korting per rijles

Gratis herexamens

Morgen starten met je proefrijles!

Tijdelijk 6 euro korting per rijles!

Lespakketten en prijzen

Top pakket

€ 780,-

 • i.p.v. € 900,- (€ 120 korting!)
 • 20 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens

Garantie pakket

€ 1.560,-

 • i.p.v. € 1.800,- (€ 240 korting!)
 • 40 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens

Wil je met spoed afrijden?

Kies dan voor spoed pakket!

Spoed pakket 15

€ 585,-

 • i.p.v. € 675,- (€ 90 korting!)
 • Snel afrijden..
 • 15 rijlessen
 • Gratis proefles
 • Gratis herexamens
Losse rijles met korting €39,- | CBR Praktijkexamen €275,- | Eenmalige inschrijfkosten € 19,50

Ik heb bij Sodrive in een korte tijd super veel geleerd. De lessen waren altijd gezellig en ik had een goede rij-instructeur die mij uitgebreid heeft voorbereid op het examen. Ik was dan ook in 1 keer geslaagd! Het is zeker een aanrader om hier te lessen.

- Roëlla Breederland -
- Roëlla Breederland -

Sodrive is een hele leerzame rijschool. Ik heb mijn rijexamen dankzij Sodrive gehaald en dat nog ook in 1 keer!
Ik was heel erg tevreden met de lessen.
Het is zeker een aanrader voor de mensen die opzoek zijn naar een geschikte rijschool!

- Hamdi Parlak -
- Hamdi Parlak -

Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Sodrive. Er wordt goede en zorgvuldige aandacht besteed aan de leerling.
Je hebt een vaste rij-instructeur dus weet hij gelijk je zwaktepunten. Ook kan je op elk moment van de dag rijden. in 1 woord TOP.

- Delphin Vliet -
- Delphin Vliet -

Rijschool Ridderkerk

Je hebt gezocht naar: Rijschool Ridderkerk
Een rijschool in Ridderkerk aan het zoeken? Sodrive is de rijschool waar jij moet zijn. Je kunt als vanaf 16,5 jaar beginnen met rijden. Aan de hand van de rijvaardigheid die je nu al hebt is dan in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt en hoe snel af kunt gaan rijden. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden op dit vlak. Daardoor wordt alles ook altijd zoveel als mogelijk op maat ingepland. Zo slaagt iedere cursist op de snelst mogelijke manier voor het rijexamen. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een pakker. Dat is een aantrekkelijke en voordelige optie.

Het aantal lessen bepalen bij Rijschool Ridderkerk

Werken met de rijschool in Ridderkerk betekent dat je altijd in zo min mogelijk lessen naar je rijexamen wordt geloodst. De meeste mensen in Nederland doen dit binnen 15 tot 25 lessen. Het is daarom belangrijk om na de eerste les direct een advies uit te brengen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je mag verwachten. Door de manier van lesgeven kan het aantal lessen worden beperkt en is het goed mogelijk om al snel naar je examen te kunnen kijken. Tegen een prijs van € 39 per les kan je uitrekenen wat je kwijt bent.

Het rijexamen aanvragen 

Een goede optie om voor te kiezen bij de rijschool in Ridderkerk is bijvoorbeeld het top pakket. Dit brengt je in 20 lessen naar je examen. Dat betekent dus dat je € 780 kwijt bent. Dan komt daar nog wel het bedrag voor de kosten voor je rijexamen bij. Dit kost € 275. Omdat het bij Sodrive altijd het doel is om al direct bij de eerste examenmogelijkheid te slagen, ben je daarna klaar. Mocht het toch zo zijn dat je het niet redt, dan is het wel zo dat de kosten voor een herexamen in het pakket zijn opgenomen.

Overstappen naar Sodrive – Rijschool Ridderkerk

Heb je al eerder gereden? Dan ben je ook gewoon welkom bij Sodrive als rijschool in Ridderkerk. Het is niet altijd zo dat een bepaalde lesmethode bij iedereen aanslaat. Misschien wilde het tot nu toe niet vlotten met rijden voor je. Dat is geen probleem, want met de overstapservice kan je direct bij ons beginnen. Dan kan je aan de hand van de eerste les een rijvaardigheidsplan krijgen waarmee je dan snel klaargestoomd kan worden om rijexamen te doen. Vaak blijkt dat het dan ineens een flink stuk sneller gaat dan tot nu toe het geval was.

Een eigen methode van lesgeven

Het belangrijkste pluspunt dat veel cursisten ervaren bij de rijschool in Ridderkerk is de eigen unieke lesmethode. Deze methode is erop gericht om doelgericht te werken. Gebleken is dat dit ook de reden is waarom er sneller gewerkt kan worden. Er zijn veel vaker minder lessen nodig en vaak is één examen genoeg om te kunnen slagen. Het is dus een methode die ook veel geld kan besparen. Dat is op zichzelf al een goede reden om voor deze manier van lessen te gaan. Het is voor iedereen voordelig om op deze wijze te werken. Vooral het werken met de instructiekaart werkt goed.

Beginnen met de proefles in Rijschool Ridderkerk

Wie al overtuigd is van de rijschool in Ridderkerk kan direct beginnen met een proefles om het zelf te ervaren. Aan het einde van die les kan direct een advies worden uitgebracht. Dit kan dus direct een goed beeld geven van hoe lang je erover zal doen om je af te kunnen rijden. Wanneer het bevalt, en je gaat verder, dan zal de proefles gratis zijn. Wil je toch nog even verder kijken, dan betaal je voor de proefles ook eenmalig maar € 40. Op die manier kan het voor iedereen aantrekkelijk zijn om te testen of het bevalt.

Rijschool Rotterdam en omgeving = Sodrive
Nu met een GRATIS proefles!

Rijschool Ridderkerk

GRATIS proefles aanvragen

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!