Rijschool Rotterdam 1

Rijschool Alblasserdam🚘

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.

5

Rijschool Alblasserdam

Aantrekkelijke voorwaarden😆

Zoek je een rijschool in Alblasserdam? Dan zit je bij Rijschool Sodrive helemaal goed! Onze rijschool geeft les in de gehele provincie Zuid-Holland. Zo kun je niet alleen in het gebied van Alblasserdam en omstreken oefenen, maar ik in nabij gelegen stedelijke gebieden als Rotterdam of Dordrecht. Bovendien kent Rijschool Sodrive Alblasserdam heel aantrekkelijke voorwaarden voor rijles bij jou in de buurt. Lees snel verder voor meer uitleg!

Gratis proefles

Als je geïnteresseerd bent in rijles nemen bij ons, kun je bij ons gemakkelijk een proefles inplannen. Hiervoor kun je klikken op de ‘Start een proefles’-button op de home-pagina. Tijdens een proefles kun je kijken of er een klik is tussen jou en de instructeur en of onze manier van lesgeven bij jou past. Als je besluit om bij ons rijles te gaan volgen, dan is de proefles helemaal gratis. Het bedrag van de proefles wordt dan later van het totaalbedrag afgetrokken.

Meld je nu aan

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

48,50

42,50

per les

12

Rijschool Alblasserdam

Lespakketten voor rijles in Alblasserdam😎

Bij Rijschool Sodrive Alblasserdam werken we met vier verschillende soorten lespakketten, die allen voordeliger zijn dan het nemen van individuele lessen. Bij ons kun je kiezen uit het Actie pakket, het Top pakket, het Garantie pakket en het Spoed pakket. Bij het Actie pakket krijg je 30 rijlessen voor €1.170 euro. Hierbij bespaar je €180 euro op reguliere kosten. Het Top pakket kost €780 euro voor 20 rijlessen. Hierbij bespaar je €120,-. Voor het Garantie pakket betaal je €1.560 voor 40 rijlessen, met een besparing van €240. Dit is ons meest complete pakket. Tot slot kun je bij Rijschool Sodrive kiezen voor het Spoed pakket, voor als je zo snel mogelijk je rijexamen wilt afleggen. Hiervoor betaal je € 585,- of €975,- voor 15 of 25 rijlessen perspectievelijk.

Voordelen van Rijschool Sodrive in Alblasserdam

Les nemen bij ons heeft veel voordelen. Tot de voordelen behoren bijvoorbeeld:

  • Meteen beginnen met lessen! Wij hebben geen wachtlijst, dus je kunt meteen een proefles inplannen.
  • Rijles in de hele provincie. Het voordeel van rijles hebben in een plek als Alblasserdam is dat je veel verschillende gebieden om je heen hebt om te oefenen. Zo kun je oefenen op landelijke gebieden zoals de omgeving van Alblasserdam, maar ook in meer stedelijke gebieden als Rotterdam of Dordrecht.
  • Je kunt rijles nemen vanaf 16,5 jaar oud! Zo heb je meer ervaring en kun je straks veiliger rijden als je op je 18de alleen in de auto zit.
  • Wij baseren onze lesplanning op een instructiekaart. Zo kun je snel inzichtelijk maken waar je al aan hebt gewerkt en waar je nog aan moet werken. Handig voor ons en voor jou!
  • Er is in de auto een whiteboard aanwezig, om ingewikkelde verkeerssituaties meer inzichtelijk te maken.
  • Ons doel is om jou zo efficiënt mogelijk te laten slagen. Dit betekent dat je zo min mogelijk uitgeeft en dat je lestijd optimaal wordt benut.

Rijschool Alblasserdam

Werken met een duidelijk doel🧐

Uiteraard is jouw uiteindelijke doel te slagen voor je rijexamen en om dit zo efficiënt mogelijk te doen. Dit betekent dat jij zo min mogelijk wilt uitgeven en zo snel mogelijk wilt slagen. Daar willen wij je bij helpen. Als je bij Rijschool Sodrive in Alblasserdam les neemt, maken wij samen voor jou een individueel lesplan. Aan de hand van de instructiekaart zullen jij en je instructeur bekijken waar je al goed in bent en waar je nog verbetering in kunt boeken. Zo kun je per les bekijken wat voor jou het beste is en kun je je lessen zo efficiënt mogelijk inplannen.

Instructeurs van Rijschool Sodrive in Alblasserdam

Alle instructeurs die bij Rijschool Sodrive werken zijn gediplomeerd in de categorie B. Dit betekent dat zij als geen ander inzicht hebben in het verkeer, verkeerssituaties en natuurlijk verkeerseducatie. Zij weten hoe het voelt om les te geven en les te krijgen. Hierdoor kunnen zij zorgen voor een sfeer in de auto die het leren bevordert en waardoor jij je als cursist meer op je gemak voelt. Jouw behoeften staan in onze lesmethode centraal. Hierdoor stap je met plezier de leswagen in en zul je hopelijk sneller goed leren autorijden.

Lestijden

Rijlessen worden bij Rijschool Sodrive Alblasserdam overdag gegeven, maar ook ‘s avonds en in het weekend. Als er plek is in de agenda, kun je gewoon ingepland worden. Indien je gebruik maakt van ons Spoed pakket, krijg je ook nog voorrang op het inplannen in de agenda. Zo zijn de rijlessen nog beter te combineren met werk of studie en kun je extra snel klaargestoomd zijn voor het rijexamen.

7

Waarom

Sodrive? 😏

0
Tevreden geslaagden
0
Klantenbeoordeling
0 %
Beveelt ons aan

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Unde omnis

Klanttevredenheid bij Rijschool Sodrive Alblasserdam

Uiteindelijk is het aan onze cursisten om aan te geven hoe tevreden zij zijn om bij ons les te hebben gehad. Kijk eens op onze ‘Recensies’-pagina om te zien wat oud-cursisten over ons zeggen. Zij waren enthousiast, maar uiteindelijk is het natuurlijk aan jou om te bepalen hoe je het leren rijden bij ons hebt ervaren. Boek een proefles om te bepalen of wij een match zijn voor jou en om te kijken of de recensies die door anderen zijn achter gelaten, echt waar zijn. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

Bekijk

Een aantal foto's 📸

Rijschool Alblasserdam 🚘 en omstreken

Meld je vandaag aan voor een gratis proefles en start morgen bij jouw
rijschool in de regio.
12

Vaste lage lesprijs 😊

Net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Met ons doelgerichte methode bespaar jij meer geld in je zak. Een rijles kost €42.50.

Vraag nu je proefles aan!

Juni-Actie

Geldig t/m 30 juni

0,-