Bekijk onze

Reviews😃

Sodrive Rijopleidingen vindt het ontzettend belangrijk dat jij in één keer slaagt! Om jou goed van dienst te kunnen zijn, streven wij ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Sodrive gebruikt een unieke lesmethode om cursisten de kwaliteit en het zelfvertrouwen te geven om uiteindelijk zelfstandig het verkeer in te gaan.

5

Wat zeggen klanten over

Sodrive? 😍

Reviews

Gratis herexamens 🤗

Sodrive streeft ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat wij jou hebben geadviseerd, dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis! Jij betaalt alleen aan je rijlessen waarop je bent gezakt en kun je hiermee de kans van slagen vergroten.

Meld je nu aan

Januari-Actie

Geldig t/m 31 januari

48,50

42,50

per les

Reviews

Gratis proefles aanvragen 😄

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 45. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid.


 Na afloop van krijg je te horen hoeveel lessen je nodig hebt en hoe snel je je rijbewijs kan behalen. Hierna kun je in overleg met je rijinstructeur ook meteen starten en een examen aanvragen.

Bekijk

Een aantal foto's 📸