Wat zijn de kosten van een rijles?

Wil jij graag jouw rijbewijs halen maar kun je eerst nog wel wat informatie over de kosten van een rijles? Dan ben je bij Sodrive (rijschool Rotterdam) aan het juiste adres. Bij ons kan je terecht voor losse lessen en rijlespakketten. Bij Sodrive kan jij al vanaf jouw 16e terecht. Wij zorgen ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op jouw praktijkexamen, vandaar dat veel van onze leerlingen in één keer slagen. De kosten van een rijles worden in deze blog aan je toegelicht. Verder vertellen wij je ook graag meer over onze rijschool Sodrive.

De kosten van een rijles bij Sodrive

De kosten van een rijles zijn voor jou natuurlijk belangrijk op het moment dat je een rijschool uitkiest. Bij sommige rijscholen kunnen de kosten van een rijles namelijk al snel hoog oplopen en dat is niet voor iedereen interessant. Vaak zijn de kosten van een losse rijles net wat duurder dan wanneer je een pakket zou kiezen. Dat wordt natuurlijk zo bedacht, doordat mensen vaak een aantal lessen nodig hebben, voor zij kunnen afrijden. En juist de pakketten met meerdere lessen zijn interessant, op het moment dat je naar een mooie deal of een goede prijs op zoek bent. De kosten van een rijles via Sodrive (rijschool Rotterdam) komen neer op €42,95, maar je ontvangt bij ons een korting van €8 op het moment dat je losse lessen bij ons afneemt. De kosten van een rijles bij ons komen dus neer op €34,95. Hieronder lees je meer over de rijlespakketten die wij aanbieden.

Maak kennis met verschillende lespakketten

Bij Sodrive hebben wij de kosten van een rijles of een lespakket voor je onder elkaar gezet. Wanneer je graag met spoed jouw rijbewijs haalt, is één van onze spoedpakketten interessant. Je hebt de keuze uit twee verschillende varianten. Namelijk het spoedpakket met 15 of die met 25 rijlessen. Daar zitten altijd een gratis proefles en gratis herexamens bij inbegrepen. Voor de actuele prijzen van onze spoedpakketten kan je op de lespakket pagina van onze site terecht. Zo weet je meteen waar je financieel gezien aan toe bent.

Wanneer je meer tijd hebt en je op jouw eigen tempo het rijbewijs wil behalen, kan je voor een van onze reguliere pakketten kiezen. Het mooie aan onze pakketten is het feit dat wij binnen elk pakket een mooie korting bij je kunnen aanbieden. Het Top pakket heeft 20 rijlessen, het Actie pakket biedt je 30 rijlessen aan en als laatste hebben wij het Garantie pakket, waarmee je 40 rijlessen krijgt. Ook bij deze pakketten geldt weer dat je een gratis proefles en gratis herexamens ontvangt. De kosten van een rijles staan duidelijk en volledig op onze website vermeld. Je betaalt altijd eenmalige inschrijfkosten van €19,50 wanneer je bij ons begint.

Rijlessen bij Sodrive

Sodrive is een Rotterdamse rijschool in hart en nieren. Bij ons kan je al vanaf je 16e terecht. Want op het moment dat je 16 bent, mag jij al jouw theorie-examen afleggen. En wanneer je 16,5 jaar oud bent, kan je bij ons jouw eerste autorijles volgen. Vanaf deze leeftijd is het ook mogelijk om een begeleiderspas aan te vragen. Op het moment dat je dat hebt geregeld, mag je op je 17e al afrijden. De begeleiderspas is bedoeld voor jouw coaches (meestal jouw ouders) die vanaf dat moment samen met jou in de auto zullen rijden. Vanaf je 18e verjaardag mag je zelfstandig de weg op. Wij bij Sodrive hebben voorop staan dat jij in één keer slaagt. Wij bieden je een unieke rijleservaring, waardoor je vol vertrouwen jouw examen ingaat. En ook de kosten van een rijles zijn bij ons interessant.