Waarom kiezen voor Sodrive?

Welkom op onze website, als het goed is ben je hier terecht gekomen omdat je een rijschool zoekt? Dan is je volgende vraag vast: “Waarom Sodrive?”. Waarop wij meteen antwoorden met: “Waarom niet?”. In deze blog laten wij je kennis maken met onze rijschool en de voordelen die wij je kunnen bieden. Ten eerste kan je bij ons een gratis proefles aanvragen en dat zonder op een wachtlijst te komen staan. Bij Sodrive houden we zelf niet van wachten, dus waarom zouden we jou dat laten doen? Wanneer je ons formulier op de website invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de gratis proefles in te plannen. Lees rustig verder om meer over ons te weten te komen en je ontvangt antwoord op jouw vraag: “Waarom Sodrive?”.

De voordelen van rijlessen via Sodrive

Het eerste voordeel hebben wij net al aan je uitgelegd, bij Sodrive kan je een gratis proefles inplannen, zonder wachtlijst. Maar waarom zou je nog meer voor Sodrive kunnen kiezen? Bij ons is het mogelijk om het hele jaar, door weer en wind jouw rijlessen in te plannen. Wij rijden elk seizoen en je kan zelfs meerdere lessen per week rijden, mocht je dat fijn vinden. Daarnaast geven wij altijd mooie kortingen op het moment dat je een losse les of één van onze lespakketten afneemt. Ook zitten er in onze pakketten gratis herexamens inbegrepen. Het is namelijk niet erg als je jouw theorie- of praktijkexamen niet in één keer haalt. Rome was toch ook niet in één dag gebouwd?

Maar waarom nou Sodrive? Op je 16e kan je bij ons terecht om je theorie-examen te behalen. En je kunt komen lessen vanaf het moment dat je 16,5 jaar oud bent. Op je 17e mag je al afrijden, maar dan rijd je tot je 18 bent nog wel een jaar met begeleiding van jouw ouders. Wist je dat je bij Sodrive morgen al zou kunnen beginnen met autorijlessen? Wij hebben nooit een wachtlijst en vinden het heel leuk om jou verantwoord met de auto om te leren gaan.

Waarom Sodrive jou gaat helpen in één keer te slagen voor je rijbewijs

Als je op dit moment nog niet overtuigd was waarom Sodrive (rijschool Rotterdam) een goede rijschool is, dan hebben wij nog een mooi feitje voor je. Wist je dat wij er bij Sodrive, samen met jou, alles aan doen om je in één keer te laten slagen? Wij hebben in de loop der jaren een erg effectieve en doelgerichte methode ontwikkeld, waarop wij de rijlessen geven. Wij vinden het belangrijk dat je snapt waarom je sommige handelingen in het verkeer dient uit te voeren. Vandaar dat onze instructeurs altijd een whiteboard in de auto hebben liggen. Hierop kunnen verschillende verkeerssituaties worden uitgetekend. Wij hebben ontdekt dat het beter werkt, op het moment dat jij de situaties voor je kunt zien.

Daarnaast les jij altijd op jouw eigen tempo, waardoor je met zelfverzekerdheid op jouw praktijkexamen afgaat. Wij zorgen ervoor dat je vertrouwen krijgt in jouw eigen kunnen en dat je vooral veilig de weg op kunt gaan.

Dus, waarom Sodrive?

Waarom Sodrive? Wij geven je nu nog een korte samenvatting waarom je jouw rijbewijs het beste bij ons kunt halen. Bij ons heb je de volgende voordelen:
– Gratis proefles
– Kortingen op losse lessen en lespakketten
– Gratis herexamens in het lespakket inbegrepen
– Geen wachtrijen
– Zeer ervaren en laagdrempelige rijschool
– We zitten in Rotterdam, niet geheel onbelangrijk
– Op elk moment en meerdere keren per week jouw rijles kunnen inplannen
– Doelgerichte aanpak en hoog slagingspercentage bij onze leerlingen
– Lessen op jouw tempo en je gaat zelfverzekerd op jouw praktijkexamen af