Rijles-pakket of losse lessen?

Kan je beter voor een rijles-pakket of losse lessen kiezen? Vaak geven rijscholen je de optie om een geheel verzorgd pakket bij hen af te nemen. En in veel gevallen is dit uiteindelijk ook de meest voordelige optie. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een rijles-pakket of losse lessen? In deze blog lees je er meer over en kom je erachter welke rijles-pakketten of losse lessen Sodrive je te bieden heeft. Wanneer je nog twijfelt op welke manier je wil lessen, los of met een pakket, is deze blog zeker iets voor jou.

Voordelen rijles-pakket of losse lessen

Wanneer je nog helemaal dient te beginnen met rijlessen, is het verstandig om te kiezen tussen een rijles-pakket of losse lessen. Maar wat is nou precies de juiste keuze tussen een rijles-pakket of losse lessen? Een rijles-pakket zorgt ervoor dat je van A tot Z goed zit en je wellicht aan het einde maar 1 of 2 losse lessen dient bij te kopen. Terwijl losse lessen vaak duurder zijn en je dus veel meer geld betaald op het moment dat je bijvoorbeeld nog 30 lessen nodig hebt.

Stel dat je van een rijschool komt waar je niet tevreden over bent, dan kan je bij Sodrive nog wat extra losse lessen nemen voor je afrijdt. Een rijles-pakket is op dat moment veel te groot of te veel. Dus je kiest voor een rijles-pakket als je net begint en je kiest meestal voor losse lessen als je al bijna bij je afrij moment in de buurt bent.

Welke rijles-pakketten biedt Sodrive je aan?

Ga je voor een rijles-pakket of losse lessen via Sodrive? Hierboven hebben wij je al uitgelegd wat de voordelen van beide opties zijn. Wanneer je net begint of je toch echt nog wel meer dan 10 lessen nodig hebt, is het verstandig om voor één van onze rijles-pakketten te kiezen. Hieronder lees je meer over wat wij je kunnen bieden:
Spoedpakketten (binnen 7, 10 of 14 dagen jouw rijbewijs op zak):
– Spoed pakket 15 > Hiermee krijg je een gratis proefles, 15 rijlessen en gratis herexamens
– Spoed pakket 25 > Hiermee heb je ook een gratis proefles, 25 rijlessen en gratis herexamens

Voordeelpakketten:
– Top pakket > Een gratis proefles, 20 rijlessen en gratis herexamens, hiermee bespaar je €160
– Actie pakket > Een gratis proefles, 30 rijlessen en gratis herexamens, hiermee bespaar je €240
– Garantie pakket > Een gratis proefles, 40 rijlessen en gratis herexamens, hiermee bespaar je €320
Nu je dit leest zit er vast een mooie deal voor je tussen. Wij adviseren je om één van onze pakketten af te nemen op het moment dat je best nog wat lessen nodig hebt. Bij Sodrive laten wij je vol zelfvertrouwen en met de juiste rijhouding naar je praktijkexamen gaan!

De reden waarom je voor Sodrive wil kiezen

Nu je voor jezelf hebt besloten of je een rijles-pakket of losse lessen wil afnemen, is het tijd om de rijschool uit te kiezen waarbij je de lessen wil volgen. Sodrive is een leuke en ervaren rijschool in Rotterdam. Wij werken er samen met jou aan om je in één keer te laten slagen. Want dat is wel zo fijn, op het moment dat jij graag jouw rijbewijs wil halen. Bij Sodrive hebben wij een doelgerichte methode ontwikkelt, waarmee jij het geld voor herexamens of extra lessen gegarandeerd in je zak houdt. Want zeg nou eerlijk, het nemen van rijlessen kost je al genoeg geld.

Wanneer je bij ons lest, nemen wij de tijd voor je, we leggen je van alles uit op onze whiteboards, zodat je verschillende verkeerssituaties meteen voor je ziet. Dit helpt in de praktijk, omdat je al hebt geleerd hoe je in bepaalde situaties kunt handelen. Daarnaast bespreken wij na elke les jouw voortgang en krijg je te horen wat we de volgende les gaan leren.