Gratis proefles nemen bij Rijschool Sodrive

Met een gratis proefles kan jij erachter komen of een rijschool of specifieke rijinstructeur bij je past. Dit is wel zo fijn op het moment dat je zeker wil weten dat het goed zit, voor je een pakket van 30-40 lessen bij de rijschool koopt. Een gratis proefles is een voorproefje omtrent wat je bij de rijschool kunt gaan verwachten. Het is dan ook zeker aan te raden om tijdens jouw proefles een aantal vragen aan de instructeur te stellen. Bijvoorbeeld wat hun lesmethode is, hoeveel het percentage van mensen is die via hun rijschool slagen en meer. In deze blog lees je meer over de gratis proefles bij rijschool Sodrive.

Gratis proefles bij Sodrive

Wanneer je benieuwd bent naar onze manier van lesgeven, kan je gerust een gratis proefles bij Sodrive aanvragen. Wist je dat je jouw gratis proefles gewoon online via onze website kunt aanvragen? Het formulier kan je supersnel invullen en dan nemen wij contact met je op om een datum uit te kiezen. Het mooie aan de gratis proefles bij Sodrive (rijschool Rotterdam) is, dat je meteen kunt ervaren hoe wij de lessen met jou aan zouden pakken. Bij ons sta jij als klant voorop en doen wij er alles aan om je zelfverzekerd de weg op te sturen. Want wanneer je vertrouwen hebt in jezelf achter het stuur, komt de rest vanzelf.

Ook op het moment dat je het beginnen met rijlessen erg spannend vindt, stellen wij je eerst op je gemak. Weet in ieder geval dat wij veel ervaring hebben en dat jouw veiligheid te allen tijde voorop staat. Daarnaast geven wij je de tijd om na de gratis proefles rustig na te denken of je bij ons wil gaan lessen. Je hoeft na de les niet meteen te beslissen. Bij Sodrive les je altijd op jouw eigen tempo.

Uit welke pakketten kan je kiezen?

Wanneer je tevreden was over de proefles, is het tijd om te bedenken welk pakket je graag bij ons wil afnemen. Natuurlijk kan je ook kiezen voor losse lessen, maar wanneer je voor een pakket gaat, pak je nog een mooie korting. Hieronder staat weergegeven uit welke pakketten je bij Sodrive kunt kiezen:
Spoedpakketten (binnen 7, 10 of 14 dagen afrijden):
– Spoedpakket 15 > Gratis proefles, gratis herexamens en 15 rijlessen (€120 korting)
– Spoedpakket 25 > Gratis proefles, gratis herexamens en 25 rijlessen (€200 korting)

Lespakketten:
– Top pakket > Gratis proefles, gratis herexamens en 20 rijlessen (€160 korting)
– Actie pakket > Gratis proefles, gratis herexamens en 30 rijlessen (€240 korting)
– Garantie pakket > Een gratis proefles, gratis herexamens en 40 rijlessen (€320 korting)
Let wel op dat er bij alle losse lessen of soorten pakketten eenmalige inschrijfkosten van €19,50 worden gerekend.

Kom lessen bij Sodrive

Bij Sodrive kan jij je inschrijven voor een gratis proefles. Wij zijn een rasechte Rotterdamse rijschool met passie voor het vak. Wij werken er samen met jou aan om je in één keer voor je praktijkexamen te laten slagen. Want bij ons ga je pas afrijden als we allebei weten dat je er klaar voor bent. Bij Sodrive kan je rekenen op eerlijke en uitdagende rijlessen.

Wij werken met een doelgerichte methode waarmee jij met zelfverzekerdheid de weg op gaat. Wanneer je sommige verkeerssituaties nog lastig vindt, kunnen wij het uittekenen op de whiteboards die we mee de auto in nemen. Zo zie je de verkeerssituatie goed voor je en kunnen we samen bedenken op welke manieren je dan dient te handelen. In de praktijk blijkt dat dit een erg effectieve methode is. Daarnaast les je bij ons op jouw eigen tempo en heb je een ruime keuze uit onze pakketten of losse lessen.