Garantie pakket

Veilig en betrouwbaar je afrijden? Dat kan bij ons!

Heb je nog nooit een auto gereden en ga je voor de eerste keer achter het stuur zitten? Met onze doelgerichte pakketten kunnen we je doorverwijzen naar ons Garantie pakket! We beginnen dan met de basis zoals sturen, gas geven, remmen en spiegels afstellen. Zodra je dit onder de knie hebt, leer je autorijden op de openbare weg. Zo leren wij jou stap voor stap rijden, op weg naar die felbegeerde roze pas!

Het is lastig om te voorspellen hoeveel rijlessen je nodig hebt. Landelijk gezien heeft een gemiddelde cursist tussen de 35 en 45 rijlessen nodig om een examen succesvol af te leggen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is voor iedereen anders. De een heeft het rijden sneller onder de knie dan de ander. Bij Sodrive kost een rijles slechts € 39 per les. Voor 40 rijlessen betaal je slechts € 1.560 (exclusief € 275 voor het praktijkexamen). Dit pakket is inclusief gratis herexamens (t.w.v. € 275).

Tijdens de rijopleiding maken wij gebruik van een instructiekaart, waardoor je vorderingen besproken worden en bij kan houden voor de volgende les. Op deze manier kun jij je goed voorbereiden voor de volgende les. Dit vergroot de kans van slagen en vermindert het aantal te nemen lessen!

GRATIS herexamens

Sodrive streeft ernaar om iedereen in één keer te laten slagen. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat wij jou hebben geadviseerd, dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Neem een gratis proefrijles!

Je proefrijles van 60 minuten is gratis als je besluit je lessen bij ons te volgen. Besluit je om niet verder te gaan, dan betaal je eenmalig € 40. In de proefrijles bekijkt de vakbekwame rijinstructeur naar jouw rijvaardigheid. Na afloop krijg je advies welke pakket het beste bij jou past! Je weet dan ook precies hoeveel jouw rijlessen gaan kosten.

40 rijlessen

Bespaar € 240,-

Gratis herexamens

Gratis proefrijles

Proefrijles nemen?

Dat is supersnel geregeld. Vraag nu een proefrijles aan en ervaar het zelf!